Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τοπόσημο Διασταυρούμενων ευθυνών



Να προβάλουμε λέει τον τουρισμό μας. Το τουριστικό μας προϊόν ξαναλέει. Μα για να πουλήσεις κάτι χρειάζεται να το παράξεις. Η διαπίστωση ανήκει στον ηγούμενο της Μονής Τιμίου προδρόμου στο φράγμα κοντά. Ή να συντηρήσεις τους πόρους σου τουλάχιστον, θα συμπλήρωνα.

Δηλαδή να έχεις υποδειγματική καθαριότητα και μια πειθαρχημένη δόμηση κατ΄αρχήν. Εμείς όμως τι κάναμε; Για να δούμε. Ένα Σέλι που δίνει την αίσθηση της ακριβής,  έστω, φαβέλας. και δρόμους των οικισμών που μοιάζουν με σκουπιδότοπους, με την ύπαιθρο σιγά σιγά να ακολουθεί.
Την αποστολή αυτή την αναλαμβάνουν σε πολιτικό επίπεδο δύο αντιδήμαρχοι: Ποιότητας ζωής για την καθαριότητα και Πολεοδομίας για την δόμηση.
Βρήκα ένα σημείο που και σκουπίδι και αυθαίρετο είναι και φυσικά καταστρέφει με την παρουσία του αυτό που θα μπορούσε να είναι τουριστικός πόρος.
Ο λόγος για το παλιό αυτοκίνητο με χρήση κατοικίας πάνω στον άξονα Βέροιας-Σελίου λίγο μετά το Βρωμοπήγαδο. Αν η πατέντα αυτή είναι παλιό αυτοκίνητο αυτό όφειλε να το διαχειρισθεί ένα σύστημα ανακύκλωσης αυτοκινήτων. Εδώ υπάρχει η ευθύνη του αντιδημάρχου καθαριότητας. Αν είναι αυθαίρετο είναι δουλειά του αντιδήμαρχου Πολεοδομίας.
Ας βρούνε μια άκρη κι ας λύσουν το πρόβλημα. Αν δεν το θεωρούν πρόβλημα ας μας το πούνε. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!