Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αστικές Αναπλάσεις: Κράσπεδα και μπάζα



Έκανα αίτηση στον Δήμο Βεροίας για το έργο των αστικών αναπλάσεων όπου έγραψα.

Φωτο 1
1.Δεδομένου του άρθρου Αναλυτικού Τιμολογίου 4 του έργου Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης Αστικού τοπίου στη Βέροια (Άρθρο ΝΑΥΔΡ 4.05 Ν Αποξήλωση μαρμάρινων κρασπέδων μετά προσοχής) όπου αναφέρεται «Προσεκτική καθαίρεση υφισταμένων μαρμάρινων κρασπέδων, με μηχανικά μέσα αλλά και χειρωνακτικά αν απαιτηθεί με γνώμονα πάντα την εξαγωγή του μαρμάρινου κρασπέδου χωρίς απώλειες, συγκέντρωση, φορτοεκφόρτωση, μεταφορά και αποθήκευση αυτών σε μέρος που θα υποδειχθεί από την Υπηρεσία.», και της εικόνας 1 όπου φαίνονται κράσπεδα αποξηλωμένα,

Ζητώ να με πληροφορήστε σε ποιο σημείο έχουν μεταφερθεί τα υπόλοιπα αποξηλωμένα κράσπεδα.

Φωτο 2
2.  Η εικόνα 2 δείχνει εκτεταμένη παραγωγή ΑΕΚΚ. Υπάρχει σχέδιο διαχείρισής τους σ’ όλο το έργο με βάση την ΚΥΑ Αριθμ. 36259/1757/Ε103;   (Μέτρα,  όροι  και πρόγραμμα  για  την  εναλλακτική  διαχείριση  των αποβλήτων από εκσκαφές,  κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ)).

Αν όχι γιατί και αν ναι ζητώ αντίγραφο του συγκεκριμένου σχεδίου

Θα με απαντήσουν γιατί είναι σοβαροί και νομιμόφρονες άνθρωποι.

4 σχόλια:

  1. Ρε Νίκο... Γιατί τους βάζεις δύσκολα; Δείξε λίγο έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ο προιστάμενος μου ζήτησε να του κάνω συνέχεια αιτήσεις!
      Μπορώ να αρνηθώ;

      Διαγραφή
  2. Εμένα κάτι δεν μου αρέσει με αυτή τη προσεκτική εξόρυξη των κρασπέδων που μάλλον θα πληρώνεται και ακριβούτσικα.Αυτό το κάνεις όταν πρόκειται να τα επαναχρησιμοποιήσεις τα κράσπεδα . Τέτοια όμως εργασία δεν υλοποείται..Αρα Νίκο σωστά βαδίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κράσπεδα αποτελούν το πιο εκτεταμένο τμήμα του έργου. Ίσως είναι και 15 χιλιόμετρα. Ένα € επιπλέον λοιπόν στην τιμή μονάδας είναι 15.000€. 10 € 150.000. Όχι ότι δεν ξέρεις πολλαπλασιασμό. Το έκανα για λόγους θεατρικότητας.

      Διαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!