Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Τι είναι η πατρίδα μας;



Νάτος! Αφού διόρθωσε την στέγη του άφησε την μαστοράντζα να πετάξει μπάζα στο αμέσως διπλανό οικόπεδο. Λες και τα σκουπίδια δεν θα βρουν δρόμους να γυρίσουν στο σπίτι του. Υπάρχουν ακόμη συμπολίτες που πιστεύουν ότι η ασφάλεια επιτυγχάνεται  κατασκευάζοντας κλειστά συστήματα για τους εαυτούς τους, άντε και για τις οικογένειές τους, Είναι η κρίση το αίτιο; Όχι. Είναι κοινός τόπος εδώ και αιώνες πως αν  κτίσουμε κουκούλια και κρυφτούμε μέσα σ’ αυτά θα σκάσουμε και θα λιμοκτονήσουμε. Δηλαδή και πριν την κρίση ήμασταν ίδιοι και χειρότεροι.

Όλοι επιθυμούμε μια καλύτερη πόλη. Καλύτερη πόλη είναι ένα μέρος που οι άνθρωποι καταφέρνουν να θεωρούν σπίτι τους. Που φροντίζουν γι αυτό και αυτό με τη σειρά του τους κάνει ασφαλείς και περήφανους. Ο μόνος γνωστός δρόμος προς την συνειδητοποίηση είναι οι πρωτοβουλίες της ηγεσίας.
Η φωτογραφία λοιπό τραβήχτηκε   στην οδό Δήμητρας δεξιά καθώς πάμε προς Προμηθέα ένα σπίτι πριν τον Τριπόταμο. Ας του εξηγήσουν επιτέλους. Έχουν ένα οπλοστάσιο μέσων για να το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!