Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Προκαταρκτικές Αψιμαχίες ...



Το παρακάτω κείμενο μου το έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Αγγέλογλου.  Δεν ξέρω πόσο δίκαιο έχει, ειδικά για την μομφή που επιρρίπτει στην Δήμαρχο της Βέροιας ότι δηλαδή αυτή έστειλε στους Υπαλλήλους του Δήμου της Τεχνικής υπηρεσίας του δήμου στο εδώλιο του κατηγορουμένου. 
Όσο για την κατάρτιση της κ. Δημάρχου επί των Νομικών δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αύριο οφείλω να καταθέσω υπόμνημα εξηγήσεων για το δημοσίευμα επί της γέφυρας. Φαντάζομαι ότι θα μάθω ακόμη κι αν δεν με μοιάζει και πολύ. 
Kατά το τέλος του μαγνητοσκοπημένου στιγμιοτύπου στο link φαίνεται ότι ή η κ. Δήμαρχος όντως δεν γνωρίζει την διαφορά ή ο κ. Αγγέλογλου ξέχασε ότι έκανε κάποιες αγωγές. 



Η Δήμαρχος της Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη -σχεδόν οκτώ χρόνια Δήμαρχος- αλλά δεν φαίνεται να γνωρίζει ποια είναι η διαφορά του ποινικού δικαστηρίου από το αστικό. Συχνά κομπάζει με περηφάνια ότι σπούδασε Δημοσιογραφία αλλά εδώ, κάτι «μπάζει». Νερό μάλλον. Τη διαφορά της αγωγής από τη μήνυση την ξέρει κι ένας μέτριος μαθητής της δευτέρας Λυκείου κι εκείνη δεν μπήκε στον κόπο να το μάθει ! Σκεφτείτε ότι είχε τη δυνατότητα να παίρνει μαθήματα από 20 τουλάχιστον δικηγόρους, τρεις από αυτούς της έκαναν ιδιαίτερα με λεφτά του Δήμου και είχε επίσης την τιμή να παρακολουθήσει αναγκαστικά πάνω από 20 Εφέτες και Eισαγγελείς Εφετών επί το έργον, μέχρι να έρθει η σειρά της να δικαστεί. Την αφρόκρεμα της δικανικής επιστήμης δηλαδή. Τόσο ανεπίδεκτη μαθήσεως;
Εύγε Βέροια! 

Στο τελευταίο δικαστήριο που συνεχίζεται για δεύτερο μήνα στο εφετείο κακουργημάτων δικάζονται οι υπάλληλοι του Δήμου και ο αντιδήμαρχός της, διόρισε Αθηναίο Δικηγόρο ως Πολιτική Αγωγή, αλλά οι παροικούντες τα δημοτικά πράγματα γνωρίζουν πολύ καλά ότι εκείνη ήταν που τους έστειλε να δικαστούν, με την ένορκη εξέταση που «διέταξε να διεξάγει» ο πλέον αναρμόδιος υπάλληλος. Κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να αποδείξει την αθωότητά τους και το ακροατήριο υπομειδιούσε και αναρωτιόταν, «τι νερό άραγε πίνουν οι Βεροιείς από την ΔΕΥΑ τους και εκλέγουν τέτοιους Δημάρχους». Σημειωτέον, ένας από τους δικηγόρους υπεράσπισης των υπαλλήλων ήταν ο τέως Δήμαρχος Βέροιας Χασιώτης Ιωάννης και το έργο άνω κάτω Σέλι ήταν δικό του... όραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!