Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Μήπως να κοιτούσαμε λίγο πιο προσεκτικά τον κ Τραμπ;

Εντάξει. Βρίσκω ατυχή την φράντζα του κ. Τραμπ. Αλλά ως εκεί. Όλα τα άλλα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και πιθανώς κάποια στιγμή να αποδειχθούν διδακτικά.
Κι αυτό είναι το πρώτο. Το γενικό. Τα υπόλοιπα είναι ακόμη πιο ενδιαφέροντα. Ότι δηλαδή θα αποκτήσουμε μ΄αυτόν μια καθαρή εικόνα για το πως θα συμπεριφερόμαστε στους ποικιλώνυμους εισβολείς, το ότι μάλλον τελειώνουν τα δανεικά από το ΔΝΤ μαζί με την εκλογή του κι άλλα που δεν σχετίζονται με την κομμωτική τέχνη.
Περισσότερα στο κείμενο του Πάνου Μητρονίκα στο liberal 
 Το αντιγράφω παρακάτω ξαδιάντροπα.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ξεκινώντας την συζήτηση για ένα σχεδόν αναπάντεχο πρόβλημα



Πάνε αρκετές βδομάδες από τότε  που με τον τόσο επεισοδιακό τρόπο εμφανίσθηκαν στην πόλη (συνοδευόμενοι από τοπικό πολιτευτή μάλιστα)   μερικές εκατοντάδες ξένοι (πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες δεν έχει γίνει ούτε την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές ξεκάθαρο). Στο διάστημα αυτό σκέφτηκα, διάβασα και παρατήρησα πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη μου και προσπάθησα  να δω ένα μέλλον σε κάτι που τότε ήγειρε συναισθήματα (αρνητικά ή θετικά δεν έχει σημασία) και σήμερα βαθμιαία  ξεχνιέται γιατί απλώς αρχίσαμε να το συνηθίζουμε. 

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Η συζήτηση και απόρριψη της πρότασης ψηφιοποίησης του αρχείου της πολεοδομίας (2)

Το άλλο μισό εδώ



Μελιόπουλος: Στην πρώτη τοποθέτηση μου έμεινα αυστηρά στο θέμα το οποίο εισήχθηκε, δεν είχα σκοπό να ξαναπάρω το λόγο αν στις δευτερολογίες τους έμεναν όσοι τοποθετήθηκαν αυστηρά στο θέμα. Προφανώς γιατί ειπώθηκαν και άλλα και έχω χρέος να απαντήσω.

Η συζήτηση και απόρριψη της πρότασης ψηφιοποίησης του αρχείου της πολεοδομίας (1)

Θα την βρείτε εδώ με αριθμό 185

Η απόφαση πάντως είναι αυτή



Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
Από το υπ αριθ. 7/2016 πρακτικό συνεδρίασης
του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας



Αρ. απόφ. 185/2016



Π ε ρ ί λ η ψ η
Απόρριψη  αιτήματος  ομάδας  πολιτών  για  την ψηφιοποίηση του αρχείου της Πολεοδομίας.