Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η επαύριον της Δευτέρας 11/9/17



Έγινε τελικά το απροσδόκητο χθες Δευτέρα 11/9 στη συνεδρίαση της επιτροπής του άρθρου 152 που θα εξέταζε την προσφυγή Γουλτίδη κατά της αποφάσεως της δωρεάς (λέμε) της μελέτης. Οι εκπρόσωποι του Δήμου, γιατί πηγαίνουν και πολλοί μαζί κάθε φορά τρομάρα τους, ζήτησαν αναβολή της εξέτασης της προσφυγής του Δημοτικού Σύμβουλου Γ. Γουλτίδη. Η δικαιολογία ήταν ότι δεν είχαν δικηγόρο ενώ ο κ. Γουλτίδης είχε! 

Φυσικά προκύπτουν και ερωτήματα.


  1. Αφού δεν είχαν δικηγόρο, τι κουβαλήθηκαν εκεί όλοι μαζί, μισή διμοιρία νοματαίοι;
  2. Η εξέταση των ενστάσεων δεν έχει κατά κανένα τρόπο να κάνει με εξέταση μαρτύρων όπου ο νομικός οφείλει να παρίσταται προκειμένου να θέτει ερωτήσεις. Αρκούσε να κατατεθεί ένα υπόμνημα από αυτόν αν το θέμα ήταν πια τόσο πολύπλοκο. Γιατί δεν επέλεξαν λοιπόν την λύση της καταθέσεως ενός υπομνήματος από τον δικηγόρο τους.
  3. Τρίτο και σοβαρότερο. Γιατί τους τρόμαξε τόσο η θέα του δικηγόρου που συνόδευε τον κ Γουλτίδη;

Η υπόθεση αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Θα ‘λεγε κανείς ότι προσφέρεται πλέον και για χοντρή πλάκα.

7 σχόλια:

  1. Έ όχι και τους τρόμαξε... Σιγά το δικηγόρο. Γιατί δεν εξετάζεις και την περίπτωση να κατέβηκαν όλοι μαζί-τόσοι πολλοί, για ψώνια με έξοδα του Δήμου; Και να ξανακατέβουν με την αναβολή γιατί γλυκάθηκαν; Στο κάτω κάτω, που να ήξεραν ότι θα κατέβαζε δικηγόρο ο Γουλμίδης; Μέχρι να παρουν οδηγίες απ΄ τη Χαρούλα και τον Λαζαρίδη, γιατί αυτοί κανοναρχούν... Πέρααε η ώρα και δεν θα προλάβαιναν να τελειώσουν τις δουλειές τους... Και το χαβαλέ; πού το βάζεις... Με τιμή Γιάννης Χαρούλης, ο τραγουδιστής καλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτήν την οπτική γωνία Γιάννη μου δεν την είχα χρησιμοποιείσει. Την αναγνωρίζω ως εύλογη. Ήταν και ο Λαζαρίδης ένας απ' αυτούς.
      Ακόμη αναρωτιέμαι πόσα είναι διατεθημένοι να πληρώσουν για να αγοράσουν τον δικηγόρο. Αν έχουν κατανοήσει την σοβαροτότητα του πράγματος μάλλον είναι πολλά. Όσο για την τιμή του δικηγόρου αυτή είναι αντικείμενο προβληματισμού. Το βέβαιο είναι πως όλοι έχουμε την τιμή μας.

      Διαγραφή
  2. Τελικά για πότε πήρε παράταση ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!