Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Γέφυρα Κούσιου: Άλλα δύο ερωτήματα (Ενημέρωση)



Ερωτήματα προς τους συμπολίτες μου.
Την 9 Φεβρουαρίου 2016 ο δήμος Βεροίας μέσω της Οικονομικής Επιτροπής αποδέχθηκε την εισήγηση του Τεχνικού Τμήματος για διάθεση 14.022 € για την αποτίμηση της επίπτωσης των κατασκευαστικών αποκλίσεων που παρατηρήθηκαν στην Γέφυρα Κούσιου.

Ναι 14.022 €.
Τα ερωτήματα είναι τα εξής:
Αυτές δεν ήταν οι αποκλίσεις για τις οποίες έχει ήδη αποφανθεί το τεχνικό γραφείο που συνέταξε την μελέτη της γέφυρας ήδη από το 2012; Αν ναι γιατί να πεταχτούν κυριολεκτικά από το παράθυρα 14.022 €;
Αν όχι ποιες άλλες αποκλίσεις υπάρχουν; Έχουν να κάνουν με ελλείποντες οπλισμούς; Με κάτι άλλο τρομερό που εμείς δεν ξέρουμε; Γιατί αν αυτό το κάτι άλλο δεν είναι τρομερό τότε γιατί να πεταχτούν 14.022 €;

Ενημέρωση 15/02/15 2.05 Μετά από τα παραπάνω έρχεται η φυσιολογικότατη ερώτηση: Αυτό γιατί δεν το κατήγγειλε η αντιπολίτευση; Δόξα τω θεώ είναι πέντε παρατάξεις και καμιά εικοσαριά νοματέοι. Δεν το ήξεραν; Τότε έιναι απλά αδιάφοροι άρα επικίνδυνοι. Το ήξεραν και το κατάπιαν; Άρα είναι συναλλασσόμενοι με την τοπική εξουσία. Περιμένουν μέχρι το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για να καταγγείλουν κάτι που μπορεί να θεωρηθεί τουλάχιστον περίεργο; Ναι μα τότε η ζημιά θα έχει γίνει διότι θα τελεσιδικήσει η απόφαση της Οικονομικής επιτροπής.

Δεν καταλαβαίνω τίποτε. Αυτό που θα συμβούλευα στους συμπολίτες που ψήφισαν τον σημερινο δήμαρχο και το δημιοτικό του συμβούλιο θα ήταν απλά να τους ρωτήσουν κατ΄ιδίαν. Ίσως να πάρουν κάποια απάντηση που δεν παίρνω εγώ κάνοντας αιτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!