Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Θεσμική αποτύπωση της διαφθοράς

Ειπώθηκαν πρόσφατα από τον Βουλευτή του ποταμιού Θεοχάρη.  Και δεν είχε καθόλου πλάκα.


Μιλάτε για την διαφθορά των άλλων αλλά οι υπουργοί σας, ο Υπουργός του 12%, η Υπουργός του “μάνα βγάλε τα λεφτά από την Τράπεζα”, ο εργολάβος που παίρνει δουλειές όσο έχει γραφείο στου Μαξίμου δεν απάντησαν ποτέ επί της ουσίας. Απλώς είναι ηθικοί γιατί είναι αριστεροί.  Δεν αρκεί  αυτό πια κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

Όσο δεν λύνετε το θέμα με τις άδειες των ΜΜΕ, νοθεύετε την δημοκρατία γιατί το χρησιμοποιείτε ως εργαλείο εκβιασμού. Ζητάτε ψήφο και συναίνεση και στήριξη ενώ δεν ξεκαθαρίζετε το τοπίο στην ενημέρωση; Για ξανασκεφτείτε το. Πρώτα θα αδειοδοτήσετε τα ΜΜΕ και μετά θα συζητήσουμε για το ποιος στηρίζει ποιον.

Το αποκορύφωμα όμως είναι άλλο! Με τις αρμοδιότητες που πριν λίγες μέρες έδωσε ο Πρωθυπουργός θεσμοθετείτε τη διαφθορά. Ως τώρα λέγαμε Μέσα Ενημέρωσης και επενδύσεις δεν πάνε μαζί. Θυμόμαστε όλοι την αφελή προσπάθεια διαχωρισμού που έκανε η ΝΔ με τον βασικό μέτοχο. Εσείς λοιπόν τα ενώσατε! Δώσατε αρμοδιότητα μέσων ενημέρωσης και επενδύσεων στον ίδιο υπουργό, τον κ. Παππά. Θεσμική αποτύπωση της διαφθοράς αντί της καταπολέμησής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!