Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ποιός δεν φοβάται τα πρασινόπαιδα;



Αυτό το «Ματθαιόπουλος» στην κλήση για κατάθεση για την όλη υπόθεση των Ηρώων της πόλης (παλαιού και νέου) πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων, με είχε φανεί γνωστό και ψάχνοντας στο Goggle θυμήθηκα επρόκειτο για τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο  Βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Βέβαια με μπέρδευε το μικρό όνομα «Νικηφόρος».
Έτσι αποφάσισα να ρωτήσω τον Τοπικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Τον ΣτέφανοΒαφείδη. Αναπάντεχα ο άνθρωπος μου είπε πως αυτοί δεν έκαναν καμιά μήνυση αλλά έκαναν καταγγελία για το Ηρώο.  

Η επόμενη κίνηση ήταν να ενημερώσω τον Γιάννη Αγγέλογλου τον έτερο μηνυτή. Έκανε σαν να του ανακοίνωσα ότι χάσαμε την Πόλη. Όταν τον ρώτησα γιατί η αντίδραση αυτή η απάντησή του ήταν «Μα θα μας ταυτίσουν μ’ αυτούς», εννοώντας πως κινδυνεύουμε να χρεωθούμε στην Χρυσή Αυγή  ενώ δεν έχουμε περάσει ούτε απ’ έξω, λόγω του ότι κι εμείς οι δύο έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το Ηρώο της πόλης. Του εξήγησα σε κάπως χυδαία γλώσσα τι έπρεπε να πάνε να υποστούν, οπότε ο φίλος Γιάννης με υπομονή μου εξήγησε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με άτομα που διδάχθηκαν την ραδιουργία στα μισοσκόταδα ενός συστήματος που όμοιό του δεν υπήρξε στα χρόνια της ιστορίας του Νεοελληνικού κράτους. Του συστήματος ΠΑΣΟΚ. Και δεδομένου ότι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο  θα αποτελείται κατά 95% από ανθρώπους που γαλουχήθηκαν στο σύστημα αυτό, η βρωμιά είναι απολύτως προβλέψιμη.
Το μόνον λοιπόν που μου μένει είναι μια προτροπή
Go on boys (and girls)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!