Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η έκπληξη



Τα πράγματα είχαν ησυχάσει. Ακόμη και η δίκη που θα είχα χθες (ήταν το εφετείο για κάποιο δημοσίευμά μου που έγινε το 2013) πέρασε και δεν ακούμπησε. Αναβλήθηκε για 17 Σεπτεμβρίου. Προσπαθώντας να δω τον ασθενή αντίκτυπο στην κοινή γνώμη άνοιξα το μόνο μέσο που περίμενα να γράφει κάτι. Το Verianet του Δ. Καρολίδη, όπου ακόμη κι αυτός (συνεναγόμενός μου στο πολιτικό σκέλος του δικαστικού αγώνα) επανέλαβε χαλαρά τα ίδια γνωστά πράγματα.

Η έκπληξη ήρθε από αλλού. Στο ίδιο site σε μια άλλη ανάρτηση της ίδιας ημέρας έμαθα ότι ο ανακριτής άρχισε να σκαλίζει και πάλι τον φάκελο του ηρώου της πόλης. Ο φάκελος αυτός σχετιζόταν μια μήνυση που είχα καταθέσει μαζί με τον Γιάννη Αγγέλογλου και αφορούσε στην διοικητική και οικονομική διαχείριση του έργου του Ηρώου. Αναρτήσεις επί του θέματος υπάρχουν εδώ, και εδώ.

Σε μια από τις αναρτήσεις των προηγούμενων συνδέσμων υπάρχει και αυτός ο σύνδεσμος. Είναι η απόφαση με την οποία το θέμα αρχειοθετείται. Παρουσιάζεται πλέον και σε ένθετη φωτογραφία. Απ’ ότι τελικά έμαθα καλούνται και δημοτικοί παράγοντες. Πρώην και επόμενοι. Δεν μπορώ να ξέρω πότε είχα δίκαιο. Όταν έκανα μαζί με τον φίλο Γιάννη την μήνυση; Όταν την είδα να πηγαίνει σούμπιτη στο αρχείο;

Δεν ξέρω. Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, που λέει και το πολυπαιγμένο ρεφραίν. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε στα Ελληνικά,Ιταλικά,Αγγλικά αντε και Γερμανικά. Όχι greeklish ρε παιδιά!